Prizma Flottakezelő Kft.

Önnek csak a vezetéssel kell törődnie, minden másról gondoskodik a Prizma Flottakezelő

Rólunk

A Prizma Flottakezelő Kft. 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a meglévő és jövőbeni ügyfelei számára megkönnyítse a gépjárműpark kialakításával és fenntartásával kapcsolatos feladatokat. Munkatársaink szakértelme és a Prizma FM Zrt. stabil pénzügyi háttere garantálja megrendelőink elégedettségét és a céges flotta költséghatékony működését. A megalakulás óta eltelt időben az általunk elnyert és ellátott feladat mennyisége folyamatosan növekszik, jelenleg 650 gépjárművet kezel csapatunk.

Kiemelten fontos számunkra a megbízóval való személyes kapcsolattartás és törődés. Olyan know-how és technikai támogatás áll rendelkezésünkre, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfélkör dinamikus bővülése mellett az elvárható legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk. Valljuk, hogy az ügyfél-elégedettség tartósan és általánosan magas szintje hosszú távon nem csak cégünket és annak gazdasági erejét erősíti, hanem partnereink működési hatékonyságát is érdemben fokozza.

Széleskörű szolgáltatási csomagjaink, az alaptevékenységnek számító karbantartási tevékenységektől a tartós bérleti konstrukcióval kiegészülő komplett flottakezelési megoldásokig terjednek, így jövendő ügyfeleink rugalmasan választhatnak saját igényeiknek megfelelően.